Dečija igraonica „Ostrvo zabave“ u Rumi je prva prava velika igraonica u Srbiji i prvi porodični centar zabave tog tipa kod nas. Dizajn igraonice omogućava da u svim atrakcijama zajedno mogu uživati i deca i roditelji. Ogromni lavirint na tri nivoa, projektovan je tako da se u njemu udobno mogu kretati i deca i odrasli.

Ostrvo zabave se prostire na 650m2.

Za najmlađu decu (od 1 do 4 godine) izdvojen je prostor od 36m2 u kome je sve prilagođeno njihovim mogućnostima. Tu su mekane kocke za slaganje, paneli za mozganje, kućica sa bazenom sa lopticama, tobogan, mala trambolina, mekane njihalice... Taj deo, tzv todler postavljen je tako da roditelji u svakom trenutku mogu da vide svoje mališane kao i oni njih.

Nabrojaćemo samo neke od atrakcije u glavnom delu igru. U lavirintu se nalazi veliki crveni spiralni tobogan. Kreće sa trećeg nivoa i završava na prvom. Tri spiralna namotaja, sasvim su dovoljna da se malo zavrti u glavi, ali ne previše. Na drugom kraju lavirinta nalazi se četvorostruki talasasti plavi tobogan. Spust kreće sa 7m i pravi je doživljaj. Te četiri staze pravo su mesto i za takmičenje. Ko će prvi stići na cilj i preći put od 15 metara. Tik uz plavi tobogan nalaze se dve tramboline. Oni koji znaju, na njima mogu da izvedu i salto, jer one zaista odskaču. Tu su i dva zip lajna, avantura mostić...

Za one koji vole fudbal i košarku, u prizemlju lavirinta je multi sport arena. Odmah do nje nalazi se karting staza. Na raspolaganju je pet modela ljutih mašina na pedale.

Još nekoliko reči o vulkanu i moćnom tornju (power tower).

Prečnik vulkana je 11 metara. Tu grdosiju kad osvojite, na teži ili lakši način, nagrada je super brzi spust na sjajnom toboganu.

Vrhunsku zabavu i odlično razgibavanje omogućava moćni toranj. Provlačenje kroz šest nivoa, guste mreže od elastičnih traka, napraviće od vas pravog spretnog pauka. Dolaskom na vrh moćnog tornja imate dve mogućnosti, da se vratite istim putem kojim ste i došli ili da kroz providni tunel uđete u lavirint i krenete u novu avanturu. Iz nekog drugog ugla.

Ima tu još mnogo stvari, ali otkrijte nešto i sami.

Naravno, za roditelje najbitnije, sve je proizvedeno u skladu sa strogom evropskom EN 1176 normom i na taj način je obezbeđena bezbednost i kvalitet igraonice.

  • Kategorija: Dečija igraonica
  • Lokacija: Augusta Cesarca 50s, Ruma
  • Telefon: +381 63 7774756
  • Završeno: Avgust, 2018. godine
  • Website: http://ostrvozabave.rs/