UNUTRAŠNJE IGRAONICE

(INDOOR PLAY STRUCTURE)

Igraonica sa različitim elementima i izazovima. Osnova vaše igraonice je za decu od 4 do 12 godina. Pogledajte šta sve imamo da vam ponudimo.

 

Velika ili mala sve je moguće

Ovo je atrakcija koja se ne može propustiti u vašoj igraonici. Šta god da vam treba, mala igraonica za vaš restoran ili velika struktura u vašoj igraonici, tu smo da vam pomognemo. Naše cevne strukture mogu izgraditi ogromne igraonice, ali takođe i mala mesta za igranje.

OPREMANJE IGRAONICA

Sve igraonice su u skladu sa evropskim normama

Dizajniramo i gradimo vašu igraonici potpuno po vašim željama i u okviru vašeg budžeta. Svaka igraonica je u skladu sa evropskim normama i može biti sertifikovana. Nakon toga, ona je spremna za korišćenje.

KVALITET I SIGURNOST

Dodajte prepreke za pravi izazov

Sve igraonice se mogu opremiti različitim elemntima za igranje. Svaki element je izazov za decu sa različitim nivoima i kvalitetima. Možete opremiti vašu igraonicu sa atrakcijama kao što su: krokodil iz močvare, paukove mreže, torbe za udaranje, zavesa, lopte za udaranje, rotirajući valjak i vrata koja se okreću. Naš asortiman elemenata za igranje je veoma širok. Kontaktirajte nas kako biste se raspitali oko svih mogućnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS