OPREMANJE IGRAONICA

(EQUIPPING PLAYGROUNDS)

Kombinacija dobrog dizajnerskog rešenja prilagođenog vašem prostoru sa kvalitetnim materijalima koje koristimo za izradu dečijih igraonica garancija su uspešne igraonice u kojoj će deca uživati. Nudimo kreativna i izazovna rešenja za opremanje igraonica.

 

Projektovanje dečijih igraonica

Prozvodnja dečijih igraonica, kreiranje i izrada svih vrsta elemenata za stvaranje mesta za igru u najrazličitijim prostorima… Time se mi bavimo.

A osnovne vrednosti od kojih ni po koju cenu ne odustajemo su pouzdanost, kvalitet, inovativnost i fleksibilnost. Naše proizvode stalno usavršavamo i razvijamo jer nam je imperativ visok kvalitet i trajnost naših igraonica.

Dizajniranje dečijih igraonica

Dizajn je kod pravljenja dečijih igraonica veoma važan. On kod opremanja igraonice, hronološki dolazi odmah posle ideje da otvorite igraonicu, a po važnosti je na istom mestu kao i bezbednost dečijih igraonica, jer tu postoji direktna međuzavisnost.

Kombinacija dobrog dizajnerskog rešenja prilagođenog vašem prostoru sa kvalitetnim materijalima koje koristimo za izradu dečijih igraonica garancija su uspešne igraonice u kojoj će deca uživati.

Opremanje igraonica

Ukoliko nemate ideju kako da opremite igraonicu, naši dizajneri će vam dati savete i predloge, vodeći računa o svim aspektima.

Od toga da se deci nova igraonica dopadne, da u njoj svi elementi budu na najbolji način uklopljeni i u skladu sa EU normama, da igraonica bude bezbedna a istovremeno i atraktivna. Ukoliko imate ideju naši dizajneri će vam pomoći da je realizujete.

Proizvodnja dečijih igraonica

Proizvodnja dečijih igraonica, ali i svakog najsitnijeg elementa strogo je kontrolisano. Svi proizvodi koji se projektuju, proizvode i montiraju proizvode se pod strogom evropskom EN 1176 normom. Poštovanje te norme osigurava bezbednost naših dečijih igraonica.

Izrada dečije igraonice

U našoj ponudi proizvoda možete naći zaista sve što je potrebno za izradu i opremanje dečije igraonice. Ipak, ako ste smislili nešto drugačije, naši proizvodni kapaciteti su u najmanju ruku vrlo prilagodljivi. Naš zadatak je da vaše želje pretvorimo u stvarnost.

Ukoliko želite neki poseban motiv, crtež ili nešto slično na vulkanu ili drugom elementu koji želite da postavite u svoju igraonicu, treba samo da kažete. Naš proizvodni pogon obuhvata i kompletnu štampu. Zbog toga brzo i lako možemo da izradimo i isporučimo unikatne elemente.

Proizvodnja dugotrajnih dečijih igraonica

U našoj proizvodnji dečijih igraonica koristimo netoksični, nezapaljivi PVC vinil. Takođe, koristimo najfinije duplo obložene konopce za pravljenje mreža, kako bi se sprečilo njihovo kidanje i cepanje i deca bila potpuno bezbedna. Osim što koristimo posebne tehnike štampanja, dugotrajnost proizvoda se obezbeđuje i dodavanjem zaštitnog sloja preko vinila. To je posebno značajno kod onih elemenata koji se najviše koriste, kao na primer mekani elementi za igranje ili zid za penjanje koji ima i tematsku štampu.

Magacin i brzo opremanje igraonica

Dečije igraonice koje smo mi napravili nalaze se u celom svetu. Naše ogromno iskustvo u projektovanju i izradi dečijih igraonica omogućava nam da određene elemente i strukture možemo da proizvedemo i unapred. Ogromni magacinski prostor koji posedujemo nam to dozvoljava. Na taj način skraćujemo i ubrzavamo proizvodnju i najkomplikovanijih struktura igraonica.

Montaža igraonica

Gde god da se nalazi vaša igraonica naša ekipa je spremna da dođe i uradi komplentnu montažu. Ukoliko odlučite da sklapanje i montiranje uradite sami, tu smo da vam damo sva uputstva i preporuke.

Izrada dečijih igraonica u skladu sa EU normama

Sve mere koje primenjujemo i visoki standardi koje postavljamo pri izradi dečijih igraonica za rezultat imaju visokokvalitetne i sigurne prostore za igru i zabavu i mlađih i starijih.