KOCKE ZA SLAGANJE

(BUILDINGBLOCKS)

Kocke za slaganje garantuju sate zabave koje će unaprediti različite sposobnosti kod dece. Mogu praviti kule, zidove, letelice, zgrade...

 

Satima zagarantovana zabava

ELI Play kocke za slaganje garantuju sate zabave koje će unaprediti različite sposobnosti kod dece. Deca se mogu igrati zajedno ili sama satima uz kocke za slaganje. Mogu da iskažu svoju kreativnost i motivaciju gradnjom raznih konstrukcija. Nudimo vam dva tipa kocki za slaganje.

Neograničene mogućnosti

Funblocks, odnosno zabavne kocke su napravljene od ekološki prijateljskog polietilena. Kocke imaju glatke ivice i ćoškove zbog posebne tehnike u izradi koja se zove "uduvavanje u kalup". Kocke su sigurne i za mlađu decu i mogu sa koriste u zatvorenim i otvorenim prostorima. Otporne su na hladnocu, toplotu, pljuvačku i lako se čiste.

ELI Play Funblocks zabavne kocke su dostupne u setovima od 106 komada.

Specijalne kocke za najmlađe

ELIblocks, mekane, penaste kocke. Kocke su lagane i idealne za decu najmlađeg uzrasta. Deca se mogu satima igrati sa ovim mekanim kockama. Mogu praviti kule, zidove, letelice, zgrade... Deca mogu pretvoriti svoju maštu u stvarnost. Kocke od pene su takođe idealne za bolnice, čekaonice i delove igraonica za najmlađe.

Eliblocks kocke su dostupne u setu od 42 komada.