O NAMA

(FUN FACTORY STUDIO)

Zastupnik svetskih i evropskih vodećeg projektanta, proizvođača, dobavljača i montažera dečijih igraonica, trambolina parkova i dečijih kutaka.

 

Dugotrajna saradnja sa našim klijentima

Kao i naši partneri i mi iz FUN FACTORY STUDIO verujemo u dugotrajnu saradnju sa našim klijentima, kako pre, tako i nakon otvaranja vaše igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Postaraćemo se da vaš posao ostane siguran.

Pretvaramo vašu viziju u stvarnost

FUN FACTORY STUDIO sa svojim partnerima nudi širok spektar mogućnosti koje možemo da vam pružimo u stvaranju vaše igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Naši stručnjaci vam mogu pomoći prilikom svakog koraka, počev od dizajna do ugradnje. Mi ćemo vas podržati da pretvorite vašu viziju u stvarnost.

Vodeći svetski i evropski proizvođač dečijih igraonica

Naši partneri su vodeći svetski i evropski projektanti, proizvođači, dobavljači i montažeri dečijih igraonica, trambolina parkova i dečijih kutaka. Realizovali smo stotine projekata širom sveta. Da bi se osigurala lokalna podrška širom Evrope i daleko izvan, prodajne kancelarija naših partnera koje se nalaze u Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Danskoj, Poljskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Engleskoj, Slovačkoj, sada se nalaze i u Srbiji.