O NAMA

(FUN FACTORY STUDIO)

Zastupnik evropskog vodećeg projektanta, proizvođača, dobavljača i montažera igraonica, trambolina parkova i dečijih kutaka ELIPLAY.

 

 

Dugotrajna saradnja sa našim klijentima

Kao i naš partner ELIPLAY i mi iz FUN FACTORY STUDIO verujemo u dugotrajnu saradnju sa našim klijentima, kako pre, tako i nakon otvaranja vaše igraonice, trambolina parka ili dečijek kutka. Postaraćemo se da vaš posao ostane siguran.

Pretvaramo vašu viziju u stvarnost

FUN FACTORY STUDIO sa svojim partnerima iz Eli grupe nudi širok spektar mogućnosti koje možemo da vam pružimo u stvaranju vaše igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Naši stručnjaci vam mogu pomoći prilikom svakog koraka, počev od dizajna do ugradnje. Mi ćemo vas podržati da pretvorite vašu viziju u stvarnost.

Vodeći evropski proizvođać dečijih igraonica

ELI grupa je evropski vodeći projektant, proizvođač, dobavljač i montažer igraonica, trambolina parkova i dečijih kutaka. Realizovali smo stotine projekata širom sveta. Da bi se osigurala lokalna podrška širom Evrope i daleko izvan, Eli grupa broji 11 prodajnih kancelarija koje se nalaze u Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Danskoj, Poljskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Engleskoj i Slovačkoj. A od nedavno i u Srbiji.