Dečija igraonica Fun2Play je pažljivo uređen prostor na površini od 200m2, koji vašim mališanima pruža kvalitetnu i bezbrižnu igru i zabavu, a vama omogućava trenutke uživanja i opuštanja. Nalazi se u prijatnom okruženju kompleksa West 65 na Novom Beogradu, na adresi Omladinskih brigada 86v.

Jedan deo igraonice Fun2Play je namenjen deci koja vole kreativne radionice, igru i ples, kao i zabavu uz Sony PlayStation. A u drugom delu je prava atrakcija za mališane - trodimenzionalni lavirint opremljen po najvišim evropskim standardima. Površina lavirinta je 100m2 sa dva tobogana do kojih vode različiti putevi sa raznim preprekama za aktivno igranje. Penjanje uz prepreke, trčanje, skrivanje, spuštanje, zabaviće čak i radoznale roditelje (visina prvog nivoa lavirinta je 180 cm).

U atraktivnom i maštovitom ambijentu dečije igraonice Fun2Play nalazi se kutak za najmlađu decu, gde smo obezbedili veliki broj igračaka sa kojima se mogu igrati, kao što su guralice, kockice, zvučne igračke.

Dok deca uživaju u igri i zabavi, roditelji mogu da ih posmatraju preko velikog ekrana, uživajući u toplom i prijatnom ambijentu našeg kafea uz prijatnu i nenametljivu muziku i bogatu ponudu naše karte pića. Topao ambijent kao i ljubazno osoblje, omogućavaju roditeljima dragocene trenutke opuštanja dok se njihovi mališani zabavljaju u igraonici.

Sve je proizvedeno u skladu sa strogom evropskom EN 1176 normom i na taj način je obezbeđena bezbednost i kvalitet igraonice.

  • Kategorija: Dečija igraonica
  • Lokacija: West 65, Novi Beograd
  • Završeno: Avgust 2017. godine
  • Website: https://www.fun2play.rs