OBLAST VEŠTINA

(SKILL AREA)

U okviru oblasti veština možete izabrati različite aktivnosti kao što su hodalje po užetu ili preko merdevina od kanapa kako biste testirali vaše veštine.

 

Atrakcija koju ne smete propustiti u vašem trambolina parku

Naravno, vaša trambolina nije potpuna bez izazovne oblasti veština. ELI Play nudi nekoliko opcija za dalje proširenje vašeg trambolina parka, odmah do glavnog igrališta. Možete razmišljati o prostoru za između dve vatre, prostoru za zakucavanje ili tornju za skakanje u kombinaciji sa jastukom na naduvavanje ili bazenom sa sunđerastom penom.

Hodanje po užetu

Možete takođe izabrati da proširite vaš trampolina park sa prostorom za izvođenje raznih veština. U okviru oblasti veština možete izabrati različite aktivnosti kao što su hodalje po užetu gde testirate vaše veštine i trenirate iznad velikih blokova od sunđeraste pene. Na taj način svako može bezbedno da uvežbava trikove bez rizika da se povredi.

Hodanja po merdevinama od kanapa

Možete svojoj oblasti veština dodati i hodanje po merdevinama. Merdevine su napravljene od kanapa i pričvršćene na obe strane. Zadatak je da se popnete uz merdevine bez pada. Možete li preći sa jedne na drugu stranu bez pada sa merdevina? Izazivamo vas!

Nove mogućnosti oblasti veština

Naravno, mogućnosti naše oblasti veština se nedeljno dopunjuju, pa vas molimo da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o svim dodatnim opcijama. Oblast veština je atrakcija koju ne biste smeli da propustite u vašem trambolina parku.