KORAK PO KORAK UPUTSTVO

(STEP BY STEP)

Tokom 20 godina iskustva u proizvodnji dečijih igraonica i trambolina parkova naučili smo da postoji nekoliko satvari o kojima se mora voditi računa pre nabavke i otvaranja bilo dečije igraonice, bilo trambolina parka.

 

 

Kako do trambolina parka

Razmišljate o opremanju i otvaranju sopstvenog trambolina parka ili možda o širenju posla sa dečijom igraonicom tako što ćete je dopuniti trambolinama? Možemo vam pomoći u svim fazama, počev od dizajniranja i projektovanja, pa sve do montaže. Predlažemo vam da pogledate naše korak po korak uputstvo i smernice sa informacijama za otvaranje trambolina parka. Ukoliko i dalje budete imali neka pitanja, slobodno nas pozovite ili kontaktirajte putem maila.

KORAK PO KORAK DO TRAMBOLINA PARKA

Kako do dečije igraonice

Otvaranje dečije igraonice se takođe ne radi preko noći. Morate znati šta u vašem okruženju već postoji za zabavu, prepoznati kojoj ciljnoj grupi korisnika se obraćate i znati koje ćete prednosti moći da im ponudite u odnosu na konkurenciju. Naravno, mi ćemo vam pomoći da pronađete i stvorite ove prednosti nad konkurencijom. Pogledajte naše uputstvo i slobodno nas pozovite ili kontaktirajte da porazgovaramo o vašoj ideji.

KORAK PO KORAK DO DEČIJE IGRAONICE

Projektovanje, proizvodnja, izrada i opremanje

Prozvodnja dečijih igraonica, spoljašnjih i unutrašnjih, proizvodnja trambolina parkova velikih i malih, kreiranje i izrada svih vrsta elemenata za stvaranje mesta za igru u najrazličitijim prostorima. Kombinacija dobrog dizajnerskog rešenja prilagođenog vašem prostoru sa kvalitetnim materijalima koje koristimo za izradu dečijih igraonica garancija su uspešne igraonice u kojoj će deca uživati. Dečije igraonice, trambolina i avantura parkovi koje smo mi napravili nalaze se u celom svetu.

DETALJNIJE