PROSTOR ZA MALIŠANE

(TODDLER AREA)

Kreiranje odvojenog prostora za male posetioce od nula do četiri godine starosti gde mogu da se igraju sigurno i da otkrivaju svoje okruženje bez uznemiravanja od strane starije dece je dobro rešenje za vaše igraonice.

 

Sigurno okruženje za mališane

Ako želite da napravite specijalno mesto gde će roditelji moći da paze na svoju decu, kreiranje odvojenog prostora za male posetioce od nula do četiri godine starosti je dobro rešenje za vaše igraonice.

Roditelji mogu držati na oku svoju decu

Mlađa deca mogu da se igraju sigurno i da otkrivaju svoje okruženje bez uznemiravanja od strane starije dece. Takođe, roditelji mogu da paze na svoju decu dok se igraju.

Podstiće se razvoj iz bebe u dete

Bezbednost je jedna od osnovnih vrednosti naših igraonica, ali i stimulacija motoričkih sposobnosti i zabava su vazni temelji za vaše igraonice.

Deca se osećaju sigurno

Zona za malu decu je mesto na kome se roditelji lako povežu sa svojom decom. Deca će se osećati sigurno i biće u interakciji sa svojim roditeljima i drugom decom.

Prostor ispunjen mekanim elementima za igru

Svi elementi u prostoru za mališane su napravljeni od mekih materijala, tako da mlađa deca mogu da se igraju bezbedno i da se razvijaju.
Prostor za mlađu decu su često ispunjene mekim elementima za igru, toboganima i bazenima ispunjenim loptama.

Široka paleta elemenata za igru

Imamo široku paletu elementa za igru. Takođe možete izabrati neku od tema za vaš prostor za mališane: džungla, šuma, okean ili farma.