RESTORANI BRZE HRANE

(FAST FOOD)

Povećajte vašu zaradu i do 15% sa dečijim kutkom u vašem restoranu brze hrane. Otkrijte naš dečiji kutak i posmatrajte kako vam se profit povećava.

 

Uz dečiji kutak povećajte zaradu do 15%

Industrija brze hrane je sektor sa puno konkurencije. Ne samo velike korporacije, već i uspešni lokalni restorani mogu da imaju konkurentnu ulogu. Vaše ime i kvalitet vaših proizvoda nisu najbitniji, već je važno da imate toplu atmosferu koja će pomoći vašim kupcima da donesu odluku da dođu opet.

Odlazak u restorane brze hrane česta je odluka koja se donosi u svim porodicima i odlično je mesto da se ode zajedno sa decom. Postavljanje dečijeg kutka pomoćiće vam da povećate zaradu i vaša pozicija u odnosu na konkurenciju će biti jača.

Deca imaju veliki uticaj na odluku

Postavljanje dečijeg kutka ili male igraonice nije inovacija, svi restorani brze hrane ulažu u njega. Deca imaju veliki uticaj na odluku o tome gde će porodica izaći. Roditelji misle da je važno da je u restoranu dobra atmosfera i deca će im jasno reći gde žele da idu. Kada deca mogu da imaju mnogo zabave u vašem restoranu, ona će verovatno izabrati vas. Napravite decu vašim ambasadorima.

Prednosti dečijeg kutka

Možemo da vam pomogne da dizajnirate dečiji kutak, zbog toga što je svaki prostor drugačiji.

Prednosti dečijeg kutka su:
  •    Ponovni dolazak zahvaljujući dečijoj želji
  •    Preporuka zadovoljnog klijenta
  •    Opuštena atmosfera koja omogućava vašim zaposlenima da rade svoj posao
  •    Isplativo rešenje
  •    Povećanje obima prodaje