O NAŠIM PARTNERIMA

(ABOUT OUR PARTNERS)

Svetski i evropski vodeći projektanti, proizvođači, dobavljači i montažeri dečijih igraonica, trambolina parkova i dečijih kutaka.

 

Realizovano stotine projekata širom sveta

Naši partneri su svetski i evropski vodeći projektanti, proizvođači, dobavljači i montažeri dečijih igraonica, trambolina parkova i dečijih kutaka. Realizovali smo stotine projekata širom sveta. Da bi se osigurala lokalna podrška širom Evrope i daleko izvan, naši partneri poseduju prodaje kancelarije koje se nalaze u Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Danskoj, Poljskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Engleskoj i Slovačkoj... A i u Srbiji.

Više od 40 godina iskustva

Zajeno sa našim partnerima nudimo širok spektar mogućnosti koje možemo da vam pružimo u stvaranju vaše igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Poslujemo, kombinujemo i delimo iskustva u ovoj oblasti više od 40 godina. Naši stručnjaci vam mogu pomoći prilikom svakog koraka, počev od dizajna do ugradnje. Mi ćemo vas podržati da pretvorite vašu viziju u stvarnost.

Dugotrajna saradnja sa našim klijentima

Verujemo u dugotrajnu saradnju sa našim klijentima, kako pre, tako i nakon otvaranja vaše igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Mi smo pravi partner. Naš tim za održavanje vam može pomoći i oko čišćenja igraonice, bazena sa lopticama, kao i oko održavanja i popravki. Postaraćemo se da vaš posao ostane siguran.