TRAMBOLINE ZA DECU

(KIDS TRAMPOLINE)

Naše šarene dečije tramboline su omiljena među decom svih uzrasta. Skakanje po trambolini je aktivnost koja odmah privlači decu.

 

Sadržaj koji ne smete da propustite

Svaki naš projekat poseduje trambolinu za decu kao jednu od sadržaja u okviru dečije igraonice ili kao samostalnu celinu jer su naše šarene dečije tramboline omiljena među decom svih uzrasta.

Nudimo vam ovaj klasični proizvod u različitim veličinama i bojama, pogodan kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju upotrebu.

Pregršt zabavne

Skakanje po trambolini je aktivnost koja odmah privlači decu. Mogu da uživaju u skakanje, pokušavajući da izvedu razne trikove, a na taj način, zbog svoje aktivnosti, gube mnogo energije.

U skladu sa evropskim normama

Sve dečije tramboline su napravljene u skladu sa evropskim normama i predviđene su za intenzivnu upotrebu. Ovaj kvalitet je postignut i upotrebom jedinstvenih, duplih konusnih opruga, koje su napravljene od specijalno kaljenog čelika.

KVALITET I SIGURNOST

Distupne u različitim bojama i temama

Kao što vam i kod mnogih drugih sadržaja ili kod dečijih igraonica nudimo tematski izbor, tako vam možemo ponuditi da vam tematski napravimo i vašu trambolinu za decu. Neke od mogućih tema su: džungle, okeana, zamak, princeza itd...

Kontaktirajte nas za više informacija

Tramboline za decu su dizajnirane i proizvedene u Holandiji. Posedujemo veliki asortiman različitih trambolina za decu i ukoliko su vam potrebne neke dodatne informacije, kontaktirajte nas.

KONTAKTIRAJTE NAS