PANELI ZA IGRANJE

(PLAY PANELS)

Naši paneli za igranje nisu samo izazovni i zabavni za igru, već su i veoma edukativni. Deca mogu da uživaju u igri na našim panelima.

 

Edukativno, ali zabavno!

Dodajte vašem dečijem kutku naše edukativne panele za igranje. Naši paneli za igranje nisu samo izazovni i zabavni za igru, već su i veoma edukativni. Deca mogu da uživaju u igri na našim panelima i biće motivisani i ohrabreni da u isto vreme i razmišljaju.

Razlikujte se od svog konkurenta

Svaki panel za igranje se može montirati na zid, ali takođe može biti integrisan u okviru dečije igraonice ili u sklopu kutka za mlađu decu. Paneli za igranje su pogodni i za igrališta, ali i za prodavnice, auto salone, restorane i barove.

Poboljšate atmosferu u vašoj kompaniji

U našoj standardnoj ponudi imamo sledeće play panele: Abacus Wheel, Sorting Tree, Planet Marble, Family Bridge, Heads Up, Calculator.

Deca su donosioci odluka, zabavite ih!

Paneli za igranje su laki za održavanje. Paneli za igranje su visoki 70cm, imaju širinu od 45cm i debljine su 5cm. Svi paneli imaju masu od 4 kilograma.

Ukoliko želite da postavite dečiji kutak u svom preduzeću, mi vam možemo pomoći kako biste ostvarili i do 15% veći obim prodaje!