STAZE NINDŽA RATNIKA

(NINJA COURSE)

Zbog širokog spektra elemenata za montažu staze nindža ratnika nude sjajnu zabavu početnicima, kao i odličan napredan trening sportistima i slobodnim trkačima (Parkur & Free Running).

 

Svetski hit sada i kod nas

Staze nindža ratnika su uveliko veliki hit u Americi, a sada su došle i kod nas. Neka vaši posetioci u sebi otkriju nindža ratnika i pokažu koliko su vešti dok testiraju svoju snagu i veštinu u međusobnim borbama na stazama nindža ratnika.

Testirajte svoju snagu i veštinu

Staze nindža ratnika su odlične kako za odrasle, tako i za tinejdžere koji žele da testiraju svoju mentalnu i fizičku snagu. Naravno, sve to uz pomoć vašeg osoblja koji će im pomoći da unaprede veštine i da se dobro provedu. Smatramo da su naše staze nindža ratnika sigurno okruženje u kome svako može da se oproba.

Sjajna zabava za sve posetioce

Staze nindža ratnika su odličan dodatak za vaš trambolina parka ili igraonicu za decu, a takođe se mogu postaviti i kao samostalna atrakcija. Staze nindža ratnika sadrže nindža elemente različite težine, tako da se korisnici takmiče na različitim nivoima, a sve to bez dodirivanja tla! Staze uključuju meke podne pločice ili podloge sa penom za siguran pad, ukoliko se desi.