Amplituda je prvi pravi trambolina park u Srbiji. Amplituda centar pruža sve mogućnosti za uživanje kakve nude poznati trambolina parkovi u svetu.

Osim klasičnih trambolina na kojima možete da skakućete, skačete, pravite okrete, skačući sednete i ustanete, već koliko ko zna i može, u Amplitudi su postavljene i tramboline koje nude više.

Na dugačkoj trambolini može da se uvežbava salto, premet i ko zna šta sve još. Kose tramboline, različite prepreke i njihova kombinacija mogu da pomognu u uvežbavanju nekih caka parkura.

Ako volite igrice, eto dobitne kombinacije, reactione game. Skačete i igrate igricu. Što više skokova usklađenih sa dobrim potezima, to više poena.

Najomiljenije i najtraženije atrakcije gotovo svih trambolina parkova su „zakucavanje“ (slam dunk) i jama sa sunđerima (foam pit).

Zakucavanje je uzbudljivije na trambolinama nego na parketu. Letiš više i duže.

U jamu sa sunđerima možete da uskočite sa ili bez tramboline, a možete da završite u njoj i sa grede na kojoj odmerevate snagu, ravnotežu i spretnost.

Naravno da te atrakcije ima Amplituda. Očekuje vas fantastična zabava za sve uzraste, uživanje u uzbudljivim aktivnostima i doživljaj nezaboravnog iskustva skakanja na trambolinama. Zahvaljujući kvalifikovanom osoblju, svaki gost može potpuno bezbedno da uživa u uzbudljivom skakanju.

I za roditelje najbitnije, sve je proizvedeno u skladu sa strogom F2970-17 normom i na taj način je obezbeđena bezbednost i kvalitet trambolina parka.

Promotivni film "Welcome to Amplituda trampoline park!"

  • Kategorija: Trambolina park
  • Lokacija: Primorksa 3, Novi Sad
  • Telefon: +381 21 6410306
  • Završeno: Oktobar, 2019. godine
  • Website: http://amplituda.rs/