STAZA SA PREPREKAMA

(OBSTACLE COURSE)

Staza sa preprekama je serija izazova, fizičkih prepreka i odlično mesto za trening gde se trči, penje, skače, puzi i balansira.

 

Serija izazova i fizičkih prepreka za sve

Naša staza sa preprekama je serija izazova, fizičkih prepreka u kojima pojedinac ili tim mogu da trči, da se penju, skaču, puze i balansirju. Slobodni trkači (parkur / free running), aktivni odrasli, tinejdžeri, ali i mališani mogu da uživaju na našoj stazi sa preprekama. Staza je bezbedna za sve jer su upotrebljeni mekani materijali koji eliminišu sve rizike. Ovo je odlično mesto za treniranje vaših veština!

Odlično mesto za trening

Staza sa preprekama omogućava posetiocima da se zabave, dožive avanturu i izazov, kako fizički tako i mentalno. Staza sa preprekama je odlično mesto za trening gde se možete dobro pripremiti za još veći izazov, naše staze nindža ratnika.

Dodatak za trambolina park i stazu nindža ratnika

Staza sa preprekama takođe može biti odličan dodatak za trambolina park i staze nindža ratnika, ali takođe može biti odličan dodatak za vaše igraonice.

I za tinejdžere i za roditelje

Stazu sa preprekama možete ponuditi kao veliku atrakciju za tinejdžere i njihove roditelje. Ako želite da saznate više o ovom odličnom proizvodu, kontaktirajte nas!