PUT AVANTURE

(ADVENTURE COURSE)

Dodavanjem naših avantura elemenata vaša igraonica može postati izazov različitim uzrastima. Napravite takmičenje i testirajte kojom brzinom se može stići sa jedne na drugu stranu konstrukcije.

 

Pogodno za decu i odrasle

Prelazak preko konopca, penjanje uz paukovu mrežu i balansiranje na gredi. Aktivna zajednička igra, savladadavanje prepreka i potpuno uživanje. Dodavanjem naših avantura elemenata vaša igraonica može postati izazov različitim uzrastima. Ne samo da će mlađa deca uživati u avantura igraonici, već je ona sada dovoljno izazovna i za stariju decu.

Predstavite novi izazov za odrasle u vašoj igraonici

Naša avantura postavka za igraonice je pogodna i za tinejdžere, kao i za odrasle. Struktura od konopca može biti postavljena kao samostalna atrakcija i izazov je već tu. Pokušajte penjući se da što pre stignete na drugu stranu konstrukcije. Moraćete da se popnete preko paukove mreže, da balansirate na različitim gredama i konopcima da bi došli do kraja. Napravite takmičenje i testirajte kojom brzinom se može stići sa jedne na drugu stranu!

Potpuno novi proizvod

Takođe možete izabrati da naše avantura kostrukcije i elemente sa konopcima postavite visoko. Ovakvu kostrukciju sa konopcima možete postaviti iznad arene za skakanje kako bi vaša ponuda bila još atraktivnija i privlačnija. Ljudi mogu da se penju kroz konstrukciju na visini od 10 metara. Ova atrakcija je pogodna za decu, tinejdžere i odrasle.

Jedinstvena atrakcija

Uprkos našem postojećem dizajnu, razmotrićemo sve vaše želje, uzrast kome je namenjena i prostor gde bi trebalo postaviti avantura atrakciju. Sve će biti urađeno prema vašim željama.