Dečija igraonica „CosmoPlay“ nalazi se u Novom Sadu u TC „Promenada“. Tema igraonica je kosmos i prostire sa na oko 200 m2. Uz veliki lavirint, ali potpuno odvojeno nalazi se prostor sa 4 tramboline. Tri obične i jedna sa košem za zakucavanje (slam dunk).

Sam lavirint dečije igraonice „CosmoPlay“ je prepun omiljenih dečijih atrakcija. Spiralni tobogan, zip-lajn, prepreke sa ogledalima, mostovi i mnoge druge. Jedna od najzabavnijih atrakcija je staza za „sankanje“ ili „donut-slide“. Popneš se na „brdo“, sedneš u svoju krofnu, pa niz stazu do cilja.

Ako se umoriš od puno trčanja, skakanja ili spuštanja, u jednom kraju lavirinta, naći ćeš idealno mesto za predah. Četiri ljuljaške, meke i udobne u kojima može i da se sedi i da se leškari. Ako su ljuljaške zauzete, za odmor i pravljenje planova za nastavak igre, može da poslužii providna lopta ili helikopter. A ako hoćeš da se sakriješ, tu je velika crvena raketa, u koju ne smeju da uđu baš svi.

Naravno, za roditelje najbitnije, sve je proizvedeno u skladu sa strogom evropskom EN 1176 normom i na taj način je obezbeđena bezbednost i kvalitet igraonice.

  • Kategorija: Dečija igraonica
  • Lokacija: TC Promenada, Novi Sad
  • Telefon: +381 60 0511572
  • Završeno: Decembar, 2018. godine
  • Website: http://cosmoplay.rs/