NARUČIVANJE I KUPOVINA DEČIJE IGRAONICE, DEČIJEG KUTKA ILI TRAMBOLINA PARKA

(PURCHASE)

Već neko vreme radite na pokretanju sopstvene dečije igraonice, dečijeg kutka ili trambolina parka. Predstavljamo vam plan u 10 koraka koji smo napravili kao bismo vam pokazali prednosti zašto izabrati nas za partnera.

 

Nabavka dečije igraonice i trambolina parka

Već neko vreme radite na pokretanju sopstvene dečije igraonice, dečijeg kutka ili trambolina parka i došli ste do tačke kada razmišljate o dizajniranju i projektovanju vašeg igrališta i prostora. Ovo je momenat kada nas možete uključiti. U ovoj fazi možemo vam pomoći sa dizajniranjem prostora i možemo vam dati predlog kako da izgledaju elementi za igru, atrakcije i tema.

Održavanje dečije igraonice i trambolina parka

Kako bismo vam pokazali prednosti izabiranja nas za partnera u ovom poslu, predstavljamo vam plan u 10 koraka koji smo napravili. Ali ovo se ne odnosi samo na proces kupovine elemenata igraonice, jer ćemo mi i nakon kupovine nastaviti sa održavanjem vaše opreme.

U potrazi za pravim isporučiocem, dobavljačem elemenata za dečiju igraonicu, dečiji kutak ili trambolina park, koristeći pretragu na Internetu ili savet prijatelja naišli ste na naš sajt. Prvi kontakta sa nama ste uspostavili putem maila, kontakt strane ili kroz telefonski razgovor. Zakazali ste sastanak kako bi popričali o vašim mogućnostima, željama, a u nekim slučajevima i proverili da li je prostor koji imate na umu odgovarajući.

Kroz razgovor ćemo razmeniti informacije koje su nam neophodne kako bismo uradili predlog za vas, npr. plan prostora, vaše želje i budžet koji imate odvojen za elemente za igranje, dečiji kutak, atrakcije, teme. Nakon dobijanja svih neophodnih informacija počećemo sa dizajniranjem vašeg prostora.

Nakon provera svih vaših želja naše odeljenje za dizajn će započeti dizajniranje vaše dečije igraonice ili trambolina parka. Kako bismo bili sigurni da smo se dobro razumeli, naši dizajneri će prvo napraviti 2D prikaz. Na njemu ćete videti koliku površinu će igraonica da zauzima u vašem prostoru, koje ćete sve atrakcije imati, kao i od kojih elemente za igranje će se sastojati. Nakon odobravanja, počeće dizajniranje 3D prikaza vašeg prostora. Ovom prezentacijom ćemo vam prikazati kako će vaša dečija igraonica ili trambolina park izgledati u stvarnosti.

Kada od vas dobijemo potpunu saglasnost na dizajn, pripremićemo vam ponudu. Ponuda će sadržati spisak materijala, cene i troškove montaže. Pored ovoga, na vaš zahtev, može da sadrži i troškove transporta, kao i koliko iznosi sertifikat o bezbednosti vaše igraonice.

Nakon montaže ovlašćena kompanija će proveriti vaše igralište i izdaće vam sertifikat o bezbednosti.

Kada smatrate da ste od nas dobili pravi dizajn vašeg prostora i ukoliko ste saglasni sa našom ponuđenom cenom, napravićemo ugovor. U njemu će se nalaziti postignuti dogovor oko cene, dizajna i montaže vaše igraonice. Nakon potpisanog ugovora, počećemo sa pripremom proizvodnje, a ubrzo nakon toga i sa samom proizvodnjom elemenata za dečiju igraonicu ili trambolina park.

Nakon potpisanog ugovora, počećemo sa pripremom proizvodnje i montaže elemenata za vašu dečiju igraonicu ili trambolina park. Naše odeljenje za dizajn će pripremiti tehničku dokumentaciju koja će se koristiti tokom proizvodnje, a kasnije i tokom montaže vaše igraonice. U okviru tehničke dokumentacije videćete pojedinačno sve nivoe vaše igraonice i tako ćete biti sigurni da ništa nismo zaboravili od dogovorenog.

Koristeći ovaj dokument napravićemo narudžbinu i na osnovu nje ustanoviti koji su elementi potrebni da se proizvedu.

Posle naručivanja elemanata vaše igraonice u naš glavni magacin će se dopremati deo po deo vaše narudžbine. Naš proizvodni pogon će biti zaposlen proizvodnjom različitih delova vaše igraonice. Istovremeno, u naš glavni magacin će se dopremati delovi vaše narudžbine iz ostalih magacina. Kada se proizvodnja završi i kada se sve dopremi u glavni magacin, priprema se i pakuje za transport.

Kada su svi elementi vaše narudžbine stigli u naš glavni magacin, još jednom će se sve proveriti kako bismo bili sigurni da je sve u najboljem redu. Proveriće se da li je sve upakovano, prava količina, boja, kao i da li je sve u skladu sa našom politikom kvaliteta. Kada se završi pakovanje, vašu narudžbinu će preuzeti transportna kompanija. Od tog trenutka vaša narudžbina putuje ka vama i tim za montažu će dobiti sva neophodna uputstva. Tim zadužen za montažu će još jednom kod vas na licu mesta proveriti da li je sve što je bilo naručeno i stiglo.

U trenutku kada prvi delovi vaše igraonice stignu do vas, tim za montažu će početi da montira elemente igraonice. Njihova brzina će zavisiti od metara čelčnih profila koji se koriste u vašoj igraonici. Vašu igraonicu će sastavljati i montirati iskusni, obučeni profesionalci, koji će sve uraditi da vaša igraonica bude izgrađena po svim normama i sigurnosnim zahtevima.

U pojedinim zemljama neophodno je da pre otvaranja posedujete sertifikat o bezbednosti vaše dečije igraonice ili trambolina parka. Vincotte-AIB, TÜV ili Apave će proveriti vaše igralište kako bi se uverili da je izgrađeno po normama. Nakon uspešne kontrole, dobićete sertifikat o bezbednosti. Od tog trenutka možete otvoriti vašu dečiju igraonicu ili trambolina park.

Konačno ste stigli do cilja! Nakon montaže i dobijanja sertifikata možete planirati i dan otvaranja dečije igraonice, odnosno trambolina parka. Deca će najzad moći da uživaju u vašoj igraonici dok se igraju. Želimo vam srećno otvaranje!

Da li želite našu podršku i nakon otvaranja? Nudimo vam čišćenje loptica, popravke, kao i sve ostale stvari vezane za održavanje vaše dečije igraonice i trambolina parka.