RESTORANI

(RESTAURANT)

Povećajte vašu zaradu za 15% dodavanjem dečijeg kutka u vaš restoran. Otkrijte kako će roditelji ostajati duže dok se deca igraju.

 

Preporuka zadovoljnog klijenta

Svaki grad ima više od jednog restorana i svakodnevno ćete imati osećaj da morate da se takmičite sa svojim konkurentima. Ali kako možete biti sigurni da ćete se razlikovati od njih? Šta određuje vašeg potencijalnog klijenta za koji će se restoran opredeliti? Zvuči neverovatno, ali ulaganje u dečiji kutak ili u manju igraonici vam može pomoći da se vaša prodaja u restoranu poveća.

Povećanje zarade i do 15%

Kao preduzetnik ili vlasnik znate da nije samo dobar i ukusan obrok važan, već i relaksirajuća i udobna atmosfera, koja će povećati šanse za ponovnu posetu vašem restoranu. Postavljanje dečijeg kutka je odlična dodatna usluga koja daje roditeljima mogućnost da pojedu svoj obrok u opuštenom ambijentu. Zbog opuštene atmosfere roditelji će ostati duže, a vama će ovo pomoći da povećate zaradu.

Prednosti dečijeg kutka

Pogledajte prednosti dečijeg kutka:
  •    Ponovne posete
  •    Preporuka zadovoljnog klijenta
  •    Opuštena atmosfera koja omogućava vašim zaposlenima da rade svoj posao
  •    Isplativa rešenja
  •    Veći obim prodaje.

Dečiji kutak dizajniran prema vašim potrebama

Dobar dečiji kutak mora biti napravljen u skladu sa vašim prostorom i dizajnu i tu vam možemo pomoći. Zajedno ćemo naći pogodan dizajn prema vašem prostoru i željama. Čak i najmanji prostor može da se pretvori u dobar dečiji kutak.