DEČIJI KUTAK U AUTO SALONIMA

(AUTO DEALERSHIP)

Želite da povećate uspešnost prodaje, izabrate naš dečiji kutak. Roditelji mogu da se opuste tokom razgovora oko prodaje, a deca će se zabaviti u međuvremenu sa našim proizvodima.

 

Povećajte količinu sklopljenih poslova u vašem auto salonu

Kao preduzetnik u auto biznisu znate da je dobar odnos između vas i vašeg kupca veoma važan. Odluka da se ode kod jednog od vaših konkurenata se donosi u nekoliko minuta i pre nego što primetite kupac je odlučio da kupi svoj automobil negde drugde. Kupovina automobila je dugotrajan proces i naravno da želite da vaš kupac izabere jedan od vaših automobila.

Kupovina automobila je važan i uzbudljiv proces

Kupovina automobila često je važan i uzbudljiv proces koji uključuje celu porodicu. Većinom porodica ima vremena da poseti salone tokom vikenda i to su trenuci kada deca nisu u školi ili obdaništu. U tom slučaju je lepo kada vaši zaposleni mogu sklopiti posao, a da ga ne uznemirava neko od dece.

Postavljanjem dečijeg kutka ćete stvoriti lepšu, opušteniju atmosferu u kojoj će se vaš klijent i njihova deca osećati opušteno.

Opuštena atmosfera

Klijent će biti opušteniji, imaće vremena da razgovara sa vama i postavlja vam potrebna pitanja. To je i vaš trenutak da ponudite pravu informaciju. U dobroj atmosferi prilika za sklapanje posla će biti veća. Čak će i ljudi koji su došli bez dece biti u mirnijoj atmosferu.

Možemo da vam pomognemo u pronalaženju pravog rešenja za vaš izložbeni prostor. Velike prednosti našeg dečijeg kutka su:
  •    Opuštena atmosfera
  •    Viša stopa uspeha
  •    Vreme da se izgradi dobar odnos između vas i kupca
  •    Veći obim prodaje.