KVALITET I SIGURNOST NAŠIH PROIZVODA

(QUALITY AND SAFETY)

Svi proizvodi koji se projektuju, proizvode i montiraju, proizvode se pod strogom evropskom EN 1176 normom i tako obezbeđuje bezbednost i kvalitet igrališta i trambolina parkove za decu i njihov razvoj.

 

Pouzdanost, kvalitet, inovacije

Pouzdanost, kvalitet, inovacije i fleksibilnost su osnovne naše vrednosti. Nastojimo da stvorimo okruženje u kome se deca mogu zabavljati i razvijati na bezbedan način, kako fizički tako i mentalno. Imajući ovo u vidu, kontinuirano razvijamo naše proizvode, dok su nam sigurnost i visoki kvalitet na prvom mestu.

Kombinujemo dobar dizajn sa samo najboljim materijalima kako bi obezbedili dugotrajnu ispravnost i ekonomsku isplativost svakog našeg proizvoda. Svi proizvodi koji se projektuju, proizvode i montiraju, proizvode se pod strogom evropskom EN 1176 normom. Poštovanje ove norme osigurava bezbednost igrališta i trambolina parkove za decu i njihov razvoj.

Materijali koji se koriste

Do sada ste se već zapitali koje materijale koristimo! Za sva naše igrališta i trambolina parkovi koristimo netoksični, nezapaljivi PVC vinil. Uporedo sa tim, koriste se najfiniji duplo obloženi konopci za pravljenje mreža kako bi se sprečilo njihovo kidanje i cepanje, kako bi bili sigurni da ni jedno dete neće moći da propadne kroz elemente igraonice.

Sva štampanja se rade u našem proizvodnom pogonu. To nam omogućava da brzo isporučimo unikatne štampane elemente. Uz upotrebu posebne tehnike štampanja dodat je zaštitni sloj na vinil. Često korišćeni elementi, kao što su mekani elementi za igru ili tematski odštampan zid za penjanje ovako traje duže nego elementi drugih proizvođača.

Kvalitet proizvoda

Nama nisu prioritet samo najmlađa deca, već smatramo da je i za stariju decu neophodno bezbedno okruženje za ravijanje. Elastične površine koje koristimo u našim trambolinama mogu da izdrže maksimalno opterećenje od 17 odraslih osoba. Pored toga, sunđerasta pena koja prekriva čelične konstrukcije je sečena pod uglom kako bi se sprečilo njeno deformisanje tokom upotrebe. Na ovaj način se obezbeđuje i dugotrajnost i onemogućava cepanje.

Sve ove mere koje primenjujemo, kao i visoki standardi koje postavljamo za naše proizvode obezbeđuju da su naša visokokvalitetna i sigurna igrališta i trambolina parkovi i po izgledu i osećaju neuporedivi!