STAZA ZA KARTING

(KART TRACK)

Upoznajte naš bezbedan prostor za vožnju bicikala ili automobila. Karting staza je dizajnirana kao pravi put sa krivinama, znakovima i ostalim saobraćajem.

 

Šta može biti zabavnije od vožnje pravog automobila?

Može li šta biti zabavnije nego trke unaokolo po karting stazi sa pravim automobilima, biciklima ili triciklima? Postavljanje karting staza u vašoj igraonici omogućava bezbedan prostor deci za vožnju. Karting staza je dizajnirana kao pravi put sa krivinama, znakovima i ostalim saobraćajem. Deca neće silaziti sa ove atrakcije.

Opcije po vašem izboru

Staza može biti dizajnirana kao samostalna atrakcija ili može biti integrisana u vašu igraonicu. Atrakcija može biti dizajnirana kompletno po vašim željama kao što je veličina ili tema.

Za nas je bezbednost na prvom mestu

Postavljanjem karting staze u vaš igraonicu, pravite bezbedan prostor za svu decu. Sa kratkim distancama i krivinama, deca neće ići prebrzo zato što je za nas bezbednost najvažnija.

Nudimo dva fleksibilna sistema.

Deluks sistem

Ovaj sistem se sastoji od osnovnog modula poda dužine 100 cm i 11 cm visine. Sistem je opremljen sa gumenim amortizerima i branicima od plastike. Može biti isporučen sa kapijom. Kapija je širine 100 cm i visine 86 cm. Ukupna visina je 97 cm.

Smart sistem

Sistem je isti kao kod igraonice, samo je opremljen sa gumenim amortizerima i plastičnim branicima.