TOBOGANI

(SLIDES)

Naš asortiman tobogana se sastoji od: talasastih tobogana, spiralnih tobogana, tobogana sa slobodnim padom, tobogana sa padom pod velikim uglom, cevastih tobogana, klasičnih tobogana i blago zakrivljenih tobogana.

 

Izmamite osmeh na dečijem licu

Kada deca ugledaju tobogan, ona odmah požele da se spuste niz njega. Deca uvek traže najbrži put i način da se popnu na vrh tobogana, kako bi se sa osmehom na licu spustila niz njega.

Veliki izbor različitih tobogana

Posedujemo veliki izbor različitih tobogana. Deca mogu da se spuštaju niz talasasti tobogan ili da se kružno spuštaju niz naš spiralni toboganom. Naš velikog asortimana tobogana je istovremeno izazovan za decu, a ujedno i bezbedan.

Dostupni u različitim bojama i temama

Većina naših tobogana može biti isporučena u različitim bojama i temama. Svi tobogani su posebno dizajnirani da se uklope u strukturu igraonice.

Tobogani su odmah dostupni

Kako bismo mogli da vam što brže isporučimo vaš traženi tobogan, u magacinu posedujemo sve delove raznoraznih tobogana spremnih da se odmah sastave.

Veliki asortiman različitih vrsta tobogana

Naš asortiman tobogana se sastoji od: talasastih tobogana, spiralnih tobogana, tobogana sa slobodnim padom, tobogana sa padom pod velikim uglom, cevastih, tunel tobogana, klasičnih tobogana i blago zakrivljenih tobogana. Pored tobogana nudimo vam i različite vrste cevi za puzanje koje se mogu koristiti u vašoj igraonici.

Kontaktirajte nas za više informacija

Spuštanje niz tobogan je zanimljivost koju deca prosto ne mogu da propuste. Posedujemo veliki asortiman različitih tobogana i ukoliko su vam potrebne neke informacije, kontaktirajte nas.