OPREMANJE DEČIJIH KUTAKA ZA DECU

(KIDSCORNER SUPPLIER)

Postavljanje dečijeg kutka je dobra strategija za uvećanje prodaje za svaku kompaniju, za vašu prodavnicu, restoran, izložbeni salon ili kancelariju.

 

Dobra strategija za uvećanje prodaje

Postavljanje dečijeg kutka je profitabilno za svaku kompaniju, za vašu prodavnicu, restoran, izložbeni salon ili kancelariju. Da ponudite dečiji kutak je dobra strategija kako biste uvećali prodaju i usrećili kupce. Kada se deca igraju u dečijem kutku, vaši klijenti će se duže zadržati i biće opušteniji dok su u poseti vašoj kompaniji.

Odlična investicija za neprofitabilne organizacije

Takođe postavljanje dečijeg kutka i za neprofitabilne organizacije je odlična investicija. Atmosfera u čekaonici će se popraviti i klijenti koji su roditelji ce češće svraćati i biti opušteniji dok su u vašoj organizaciji. Mnoge kompanije zaboravljaju veliki uticaj koji deca imaju na atmosferu. Ukoliko su roditelji zadovoljni provedenim vremenom u vašoj kompaniji oni će deliti svoje utiske sa drugima i na taj način ćete povećavati vašu bazu klijenata.

Investicija koja podiže prodaju

Za profitabilne organizacije dečiji kutak je mala investicija koja im pomaže da podignu prodaju do 15%. Prodajni proces će lakše teći i verovatno će klijent potrošiti više novca na kupovinu.
Naš partner ELI Play je specijalista za dečije kutke. Zajedno sa proizvodima Instore Kids Corner dizajniramo dečiji kutak u potpunosti po vašim željama.