Dečija igraonica i rođendaonica Fun Town nalazi se u Beranama, Crna Gora.

Igraonica Fun Town je izuzetno zanimljiva i atraktivna iz više razloga. Ne samo da je lavirint napravljen u više nivoa, nego je i prostor u koji je konstrukcija smeštena višespratan. Odličnim idejnim rešenjem i pažljivim projektovanjem sve je ukomponovano u jedinstven lavirint sa brojnim deci zanimljivim atrakcijama.

U okviru nivoa, preciznije spratova urađene su dve teme. Tako na donjem spratu lavirinta deca igrom uranjaju u morsko plavetnilo. Oko njih su delfini, hobotnice, šarene morske trave i druga poznata morska stvorenja. Kada se deca popnu na prvi sprat ove fenomenalne i neobične igraonice, ulaze u džunglu. Tu će im se između lijana nasmešiti majmunčići i šareni papagaji, dok će iz gustog zelenila proviriti poneki veseli tigar.

Gotovo da nema omiljene dečije atrakcije koja nije našla svoje mesto u Fun Town-u. Visuljci veliki i mali, oni na kojima mogu da se ljujaju i oni za isprobavanje snage i uvežbavanje mišića, transparentni most kroz koji puzeći prelaze na neku novu prepreku... Tu je i uvek neodoljiv zip line i veeeliki spiralni tobogan.

Tako moćan i veliki spiralni tobogan ne sreće se baš često, a deca ga obožavaju, jer se kroz njega baš putuje. Polazi sa gornjeg sprata, nastavlja kroz pod, odnosno plafon i zaustavlja se na morskom dnu koje je prepuno šarenim lopticama.

Kapacitet igraonice je oko 80 klinaca i namenjena je kako maloj, tako i onoj starijoj deci željnoj dobre igre i zabave.

Naravno, za roditelje najbitnije, sve je proizvedeno u skladu sa strogom evropskom EN 1176 normom i na taj način je obezbeđena bezbednost i kvalitet igraonice.

  • Kategorija: Dečija igraonica
  • Lokacija: Berane, Crna Gora
  • Telefon: +382 68 048 966
  • Završeno: Mart 2020. godine
  • Website: