Dečija igraonica „Fortunica“ nalazi se u Prnjavoru (Bosna i Hercegovina) u Tržnom centru „Fortuna city“.

Veliki lavirint prostire se na oko 200 m2, ima 3 nivoa i obilje atrakcija koje deca obožavaju. U prizemlju lavirinta nalazi se multisport arena za igranje fudbala i košarke. Tu je i bazen sa lopticama u koji se može samo uroniti, a mogu se isprobavati i neki trikovi. U sredini bazena sa lopticama nalazi se polulopta iz koje izlazi vazduh, pa loptice na mlazu tog vazduha mogu i lebdeti...

Tu je i brzi dvostruki talasasti tobogan. Uvek je zabavnije kad se spuštaš sa nekim u društvu. A vremena za trku ima, jer tobogan kreće sa skoro 4 metara visine. Istražujući lavirint naći ćeš dve velike tramboline, koje takoreći odskaču do plafona. Tu je i providna polulopta odakle puca pogled na brod, na kapetana. Prava osmatračnica i dobro mesto da se malo odmori. Na drugoj strani lavirinta, nalazi se staza sa preprekama (obstacle course). Tu su karike, tu je i mreže i izazov može da počne.

U Fortunici ima i veliki narandžasti spiralni tobogan i veliku i deci omiljenu vrtešku.

Za one najmlađe, decu do 3 godine, odvojen je veliki i zanimljivo opremljen prostor. I oni mogu i da skaču (mala trambolina) i da se klackaju na mekanim igračkama, da se spuštaju niz tobogan i da zarone u loptice.

Naravno, za roditelje najbitnije, sve je proizvedeno u skladu sa strogom evropskom EN 1176 normom i na taj način je obezbeđena bezbednost i kvalitet igraonice.