O ELI PLAY

(THE EUROPIAN LEISURE INDUSTRIES GROUP)

Evropski vodeći projektant, proizvođač, dobavljač i montažer igraonica, trambolina parkova i dečijih kutaka.

 

Promotivni film "THE EUROPIAN LEISURE INDUSTRIES GROUP"

 

Realizovano stotine projekata širom sveta

ELI grupa je evropski vodeći projektant, proizvođač, dobavljač i montažer igraonica, trambolina parkova i dečijih kutaka. Realizovali smo stotine projekata širom sveta. Da bi se osigurala lokalna podrška širom Evrope i daleko izvan, Eli grupa broji 11 prodajnih kancelarija koje se nalaze u Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Danskoj, Poljskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Engleskoj i Slovačkoj. A od nedavno i u Srbiji.

Više od 40 godina iskustva

Eli grupa nudi širok spektar mogućnosti koje možemo da vam pružimo u stvaranju vaše igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Posluje, kombinuje i deli iskustva u ovoj oblasti više od 40 godina. Naši stručnjaci vam mogu pomoći prilikom svakog koraka, počev od dizajna do ugradnje. Mi ćemo vas podržati da pretvorite vašu viziju u stvarnost.

Dugotrajna saradnja sa našim klijentima

Mi iz Eli grupe verujemo u dugotrajnu saradnju sa našim klijentima, kako pre, tako i nakon otvaranja vaše igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Eli je pravi partner. Naš tim za održavanje vam može pomoći i oko čišćenja igraonice, bazena sa lopticama, kao i oko održavanja i popravki. Postaraćemo se da vaš posao ostane siguran.